نوشته شده توسط : تازه ها

کوک پیانو و رگلاژ پیانو در کرج توسط افراد حرفه ایی

مجموعه البرز پیانو انجام می شود. باید بیان شود که عملیات کوک و رگلاژ پیانو سخت ترین امور مربوط به سلامت ساز است که توسط کوکر ها و تکنسین های حرفه ایی برای پیانوهای آکوستیک انجام می شود. حساسیت انجام کوک پیانو و رگلاژ پیانو بسیار بالا است، بنابراین سعی کنید آن را به کوکرها در این زمینه بسپارید. در این مقاله از وب سایت البرز پیانو قصد داریم تا به بررسی کوک و رگلاژ پیانو در کرج بپردازیم، بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این موضوع، تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.

کوک و رگلاژ پیانو چیست؟

یکی از مهم ترین کارهایی که برای حفظ سلامت ساز باید انجام داد کوک و رگلاژ پیانو است. پیانو سازی است که از هزاران هزار قطعه مکانیکی تشکیل شده و به همین دلیل یکی از حساس ترین سازها در تمام دنیا شناخته می شود. پس از آن که مدتی با ساز پیانو نوازندگی کردید، قطعات ساز دچار شل شدگی و گاها ایراد می شوند که برای بر طرف کردن آن ها به کوک و رگلاژ پیانو نیاز است.
کوک پیانو به معنای تنظیم فرکانس نت های پیانو است. پس از نوازندگی طولانی مدت ( چند ماه ) با ساز پیانو، سیم های ساز بیش از اندازه شل یا سفت می شوند و دیگر صدای دل نشین قبل را نخواهند داشت. به همین دلیل برای بازگرداندن صدای پیانو به ساز، لازم است تا فرکانس نت ها کنترل شده و به فرکانس اولیه خود تنظیم شوند. برای رسیدن به این منظور از عملیات کوک پیانو استفاده می شود.
رگلاژ پیانو به معنای این است که تمامی قطعات به گونه ایی تنظیم شوند تا پیانو مانند کارخانه شود به اصطلاح به تنظیمات کارخانه ایی خود بازگردد. رگلاژ پیانو می تواند همان تعمیرات جزئی ساز شما باشد و برای سلامت ساز بسیار مهم است. شما می توانید با استفاده از کوک و رگلاژ پیانو از سازی سالم، با ارزش و همراه با صدای دل نشین برخوردار باشید.
اگر برای ساز خود ارزش قائل هستید و می خواهید سازتان همیشه سالم بوده و ارزش مالی خود را حفظ نماید، بهتر است که به توصیه تکنسین ها و اساتید حرفه ایی کوک و رگلاژ پیانو در کرج گوش فرا دهید و به موقع این عملیات را برای ساز خود انجام دهید.

 

کوک و رگلاژ پیانو

 

ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که چه زمان باید به کوک و رگلاژ پیانو پرداخت؟

برای پاسخ به این سوال باید اشاره شود که زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو، هنگامی است که شما احساس کرده اید که سازتان از حالت اولیه خود خارج شده و صدای دل نشینی ندارد. به صورت معمول نوازندگان حرفه ایی پیانو می توانند این موضوع را به راحتی تشخیص دهند. اما هنرجویانی که مدت کوتاهی به یادگیری و آموزش پیانو مشغول اند، ممکن است در تشخیص این موضوع دچار مشکل شوند. بنابراین کوکرهای حرفه ایی توصیه دارند که شما هر 6 ماه یک بار زمانی را برای کوک پیانو خود و هم چنین هر سال یک بار برای رگلاژ پیانوتان اختصاص دهید.
البته لازم به ذکر است که این موضوع به نحوه و میزان استفاده شما از پیانو نیز بستگی دارد، به عنوان مثال اگر شما از پیانو خود استفاده بسیاری دارید ( مانند پیانو های استدیویی ) ممکن است زمان انجام کوک پیانو برای شما زودتر از 6 ماه باشد و هر ماه به کوک پیانو نیاز داشته باشید.

در رگلاژ پیانو چه مواردی برای ساز انجام می شود؟!

 
همان گونه که اذعان داشتیم، رگلاژ پیانو نوعی تعمیر پیانو به حساب می آید، اما به صورت جزئی! از جمله مواردی که در رگلاژ پیانو انجام می شود را در زیر شرح داده ایم:
  • • تمییز کردن بین کلاویه ها
  • • شل و سفت کردن کلاویه ها
  • • تمیز کردن چکش هایی که به سیم ها برخورد می کنند
  • • چک کردن پدال های ساستین (فورته)، دمپر و سافت
  • • نصب زه در صورت آسیب دیدگی
  • • روغن کاری قطعات پیانو و ...
 

 

کوک پیانو

 

 

نگه داری کوک پیانو در کرج:

شهر کرج یکی از شهرهای کوهستانی ایران است که آب و هوایی سرد و خشک دارد. البته تابستان های این شهر نیز تقریبا گرم است. رطوبت هوا در شهر کرج تقریبا مناسب بوده و بیش از اندازه نیست. در کل یکی از عوامل تأثیر گذار بر کوک پیانو رطوبت هوا خواهد بود. هر چقدر رطوبت و دمای هوا از حالت نرمال و عادی خود خارج شود، این موضوع بر ساز پیانو تأثیر گذاشته و می تواند آن را از کوک خارج کند.
از آنجا که شهر کرج، آب و هوایی تقریبا سرد دارد و کمی خشک است، لازم است که پیانو در کرج به بهترین شکل ممکن نگه داری شود. کوک پیانو در کرج باید به موقع انجام شود و به علاوه برای نگه داری ساز خود باید دمای هوا و رطوبت آن را کنترل نمایید تا سلامت ساز شما حفظ شده و هم چنین پیانوتان کوک خود را بیشتر نگه دارد.

برای نگه داری کوک و رگلاژ پیانو در کرج، لازم است که موارد زیر را جدی بگیرید:

  1. 1. از جابجایی ساز خود اکیدا بپرهیزید و یک مکان ثابت برای آن در نظر داشته باشید. جابجا کردن ساز می تواند کوک و رگلاژ پیانو را بر هم بریزد.
  2. 2. برای انجام کوک و رگلاژ پیانو در کرج به متخصصان حرفه ایی مراجعه کنید و هرگز ساز خود را به دست افراد غیر حرفه ایی و بی تجربه نسپارید.
  3. 3. سعی کنید برای حفظ کوک و رگلاژ پیانو خود، سازتان را از درهای ورودی، پنجره ها، کانال کولر و ... دور نگه دارید.
  4. 4. سرویس های دوره ایی ساز یا همان کوک و رگلاژ پیانو را جدی گرفته و آن ها را به موقع انجام دهید.
  5. 5. از قرار دادن هرگونه وسیله بر روی ساز خود جلوگیری نمایید، به غیر از مترونوم. و ...

 

رگلاژ پیانو

 

ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که:

اگر کوک و رگلاژ پیانو خود را به افراد غیر حرفه ایی در این زمینه بسپاریم، چه مشکلاتی برای ساز به وجود خواهد آمد؟

از آن جا که افراد غیر حرفه ایی نیز در این زمینه فعالیت می کنند، بیان خواهیم کرد که افراد غیر حرفه ایی کوک و رگلاژ پیانو را به صورت کامل انجام نمی دهند یا با قطعات تشکیل دهنده ساز پیانو آشنایی ندارند، به همین دلیل می توانند به ساز شما آسیب هایی بسیار جدی و غیر قابل جبران وارد نمایند. یکی از این آسیب ها عدم توانایی ساز در نگه داشتن کوک پیانو است! که این آسیب می تواند از ارزش مالی ساز شما بکاهد و شما را وادار به خریدن سازی دیگر کند. به همین دلیل همیشه برای کوک و رگلاژ پیانو در کرج، به افراد حرفه ایی و با تجربه در این زمینه مراجعه فرمایید.

حرفه ایی ترین کوک و رگلاژ پیانو در کرج:

منظور از حرفه ایی ترین کوک و رگلاژ پیانو در کرج، همان بهترین کوک و رگلاژ پیانو است که توسط کوکرهای حرفه ایی انجام می شود. قابل ذکر است که شهروندان کرج، ممکن است به دنبال تکنسین های حرفه ایی در زمینه کوک و رگلاژ پیانو در کرج باشند. برای یافتن افراد حرفه ایی در زمینه کوک پیانو کرج و هم چنین رگلاژ پیانو در کرج، بهتر است که با اساتید خود در این باره مشورت کنید یا به وب سایت البرز پیانو مراجعه کرده و با کارشناسان این مجموعه مشورت نمایید. تلفن تماس: 09124908647 نویسنده: وب سایت البرز پیانو

 



:: بازدید از این مطلب : 119
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

کوک پیانو و رگلاژ پیانو چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید

اشاره داشت که کوک پیانو و رگلاژ پیانو، عملیاتی است که برای حفظ سلامت ساز و هم چنین برای  حفظ صدای دل نشین پیانو انجام می شود. کوک و رگلاژ پیانو باید توسط کوکرهای حرفه ایی در این زمینه انجام شود، در غیر این صورت می تواند سلامت ساز شما را مختل کرده و پیانو را با مشکلات به خصوصی رو به رو نماید. در این مقاله از وب سایت البرز پیانو قصد داریم تا به سوال کوک و رگلاژ پیانو چیست یک پاسخ بسیار جامع بدهیم، بنابراین برای کسب اطلاعات لازم و کافی تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

انواع پیانو:

می توان اذعان داشت که به صورت کلی ساز پیانو به انواع زیر تقسیم بندی می شود:
  • 1.پیانو آکوستیک
لازم به ذکر است که پیانو آکوستیک خود به دو نوع پیانو گرند و پیانو دیواری تقسیم بندی می شود. پیانو گرند، پیانوهایی بسیار گران و بزرگ هستند که معمولا از آن ها در کنسرت ها و ... استفاده می شود. اما پیانوهای دیواری می توانند برای خانه، یکی از مناسب ترین انواع پیانو باشند ( که البته ارزان تر از پیانوهای گرند هستند ). نکته مهم این است که قطعات به کار رفته در این نوع از پیانوها مکانیکی هستند.
  • 2. پیانو دیجیتال
پیانو دیجیتال همان گونه که از نامشان مشخص است، یکی از انواع پیانوهایی هستند که با برق یا همان نیروی الکتریکی کار می کنند. بنابراین قطعاتی که در این پیانو به کار می رود،  قطعات الکتریکی است نه قطعات مکانیکی! شایان به ذکر است که پیانوهای دیجیتال شبیه سازی از پیانوهای آکوستیک هستند. نکته بسیار مهم:
باید بیان کرد که فقط پیانوهای اکوستیک به کوک و رگلاژ پیانو نیاز دارند و پیانوهای دیجیتال به این امر نیازی نخواهند داشت. به دلیل آن که در پیانوهای آکوستیک هزاران هزار قطعه مکانیکی به کار رفته است که پس از مدتی نوازندگی، ممکن است دچار ایراد شود. به همین دلیل زمانی که برای شما این سوال به وجود می آید که کوک و رگلاژ پیانو چیست؟ ما تکنسین های پیانو در ابتدا پاسخ می دهیم که این عملیات فقط و فقط برای پیانوهای آکوستیک انجام می گیرد.  

 

کوک و رگلاژ پیانو

 

 

کوک و رگلاژ پیانو چیست؟

لازم به ذکر است که کوک و رگلاژ پیانو یکی از مهم ترین اموری است که شما نوازندگان عزیز باید برای پیانو آکوستیک خود در نظر بگیرید. در زیر به تعریف هر کدام از موارد کوک پیانو و هم چنین رگلاژ پیانو خواهیم پرداخت.

کوک پیانو:

کوک پیانو به معنای تنظیم کشش سیم های ساز برای رسیدن نت ها به فرکانس مطلوب است. به بیان ساده تر، هر کلاویه پیانو به سه رشته سیم متصل است که که به هنگام فشردن آن ها، چکش هایی به این سه رشته سیم برخورد کرده و شما می تواند بر اثر ارتعاش و فرکانس ایجاد شده در سیم ها، صدای نت مورد را به راحتی بشنوید. حال زمانی که پیانو شما از کوک خارج می شود، فرکانس برخی یا حتی همه سیم ها در حالت عادی قرار ندارند و در این زمان تکنسین کوک پیانو برای انجام کوک ساز، پیانو را باز کرده و با استفاده از ابزار مخصوص خود این سیم ها را سفت یا شل می کند.

رگلاژ پیانو:

باید بیان شود که رگلاژ پیانو به همان تعمیرات جزئی ساز پیانو است. برای مثال اگر کلاویه ها از مکان اصلی خود خارج شوند یا پدال های پیانو تنظیم نباشد، با استفاده از رگلاژ پیانو می توان این مشکلات را بر طرف کرد. لازم به ذکر است که کوک و رگلاژ پیانو می تواند ساز شما را به حالت کارخانه ایی آن برساند، به عبارت دیگر کوک و رگلاژ پیانو می تواند ساز شما را نو کند. حال ممکن است این سوال برای شما به وجود بیاید که چه موقع به رگلاژ پیانو نیاز خواهد بود؟

برای پاسخ به این سوال باید بیان شود که اگر علائم زیر را در ساز خود مشاهده کردید، آن گاه باید زمانی را به رگلاژ پیانو خود اختصاص دهید:

  • • بالا ماندن کلاویه های پیانو
  • • کاهش پاسخ پیانو به تغییرات دینامیک ساز
  • • عدم کارکرد صحیح و درست پدال های پیانو
  • • وجود صداهای اضافی در پیانو به هنگام نواختن ساز
حال که درباره کوک و رگلاژ پیانو چیست، اطلاعات مختصر اما جامعی را کسب کردید، در قسمت های بعد به نحوه انجام کوک و رگلاژ پیانو و هم چنین سوالات متدوال در این زمینه خواهیم پرداخت. با  البرز پیانو همراه باشید.

 

کوک پیانو چیست

 

کوک و رگلاژ پیانو چگونه انجام می شود؟!

نکته‌ بسیار مهمی که باید قبل از انجام عملیات کوک و رگلاژ پیانو به آن توجه داشته باشید، حفظ و نگه داری صحیح از ساز پیانو است. لازم به ذکر است که نگه داری مناسب از ساز پیانو می ‌تواند علاوه بر افزایش طول عمر پیانو، زمان کوک و رگلاژ پیانو شما را نیز به تعویق بیندازد. از مهم ترین اموری که برای نگه داری از ساز خود باید انجام دهید، موارد زیر را ذکر می کنیم:
  1. • روش صحیح حمل پیانو‌
  2. • مکان نگه داری از ساز پیانو
  3. • جلوگیری از جابه جایی ساز پیانو
  4. • نظافت و تمیز کردن به موقع پیانو

شایان به ذکر است که برای انجام کوک و رگلاژ پیانو، به ابزار مخصوص کوک و رگلاژ نیاز داریم. این ابزارها شامل موارد زیر خواهد بود:

  • • آچار مخصوص کوک پیانو
  • • میوتر
  • • تیونر الکتریکی
  • • نرم افزارهای مخصوص کوک پیانو و ...
استفاده از ابزارهای مخصوص کوک و رگلاژ پیانو امری بسیار مهم است، برای مثال شما هرگز نمی توانید با استفاده از آچارهای معمولی به کوک پیانو بپردازید. برای انجام کوک و رگلاژ پیانو باید در ابتدا ساز را باز کنید. برای کوک پیانو باید تمامی سیم های ساز را با استفاده از تیونر الکتریکی یا نرم افزارهای کوک پیانو کنترل نمایید. برای انجام این کار هر کلاویه ساز را فشار داده و و با استفاده از تیونر یا نرم افزارها می توان فرکانس هر نت را خواند. اگر نت مورد نظر از فرکانس مخصوص خود خارج باشد، با استفاده از آچارهای مخصوص کوک پیانو پین های ساز شل یا سفت می شوند ( تا حدی که هر نت به فرکانس خاص خود برسد ). برای انجام رگلاژ پیانو نیز تکنسین کوک و رگلاژ پیانو باید ساز را کنترل کند و مشاهده فرماید که ایرادات ساز در کدام قسمت است. سپس با استفاده از ابزار آلات مخصوصی که در دسترس دارد، رگلاژ پیانو را انجام دهد.
لازم به ذکر است که کوک و رگلاژ پیانو یک عملیات سخت و زمان بر بوده و هم چنین نیاز است که توسط افراد حرفه ایی انجام شود. آشنایی با قطعات پیانو و طرز استفاده از ابزارآلات بسیار مهم خواهد بود که تکنسین حرفه ایی به تمامی قطعات ساز آشنایی کامل دارد.

 

کوک پیانو

 

سوال:

کوک و رگلاژ پیانو باید چه موقع انجام شود؟

 نکته بسیار مهمی که باید بدانید این است که زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو است. زمانی که احساس کردید ساز شما از کوک خارج شده و به سرویس های دوره ایی نیاز دارد، دقیقا همان موقع زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو خواهد بود. اما کوکرهای حرفه ایی به شما پیشنهاد می کنند که:
  • • اگر پیانو شما خانگی است، هر 6 ماه یک بار زمان انجام کوک پیانو بوده و هم چنین هر سال نیز باید رگلاژ شود.
  • • اگر پیانو شما برای استفاده در استدیو است و استفاده بسیاری دارد، هر 1 ماه الی 3 ماه زمان انجام کوک و رگلاژ پیانو خواهد بود.
با افتخار بیان می شود که مجموعه البرز پیانو، با سال ها تجربه در زمینه کوک و رگلاژ پیانو، آموزش پیانو، کارشناسی خرید ساز و ... همکاری خود را با شما هنرجویان عزیز اعلام می دارد. بنابراین شما می توانید برای مشاوره در زمینه کوک و رگلاژ پیانو با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
تلفن تماس: 09124908647
نویسنده: وب سایت البرز پیانو

 



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

آموزش پیانو در غرب تهران توسط اساتید حرفه ای و

ماهر و باتجربه انجام می گیرد. از آنجایی که آموزش پیانو امری کاملا تخصصی بوده و اساتید باید از تجربه کافی برخوردار باشند، به همین دلیل باید برای یادگیری این ساز زیبا و دلنشین به اساتید ماهر که به آموزش پیانو در غرب تهران مشغول اند، مراجعه کنید. در این مقاله از وب سایت البرز پیانو قصد داریم تا به بررسی آموزش پیانو در غرب تهران بپردازیم و نکات مهمی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهیم. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

یادگیری پیانو به صورت حرفه ای:

پیانو سازی بسیار پیچیده و خاص است که از قطعات بسیاری تشکیل شده است. این ساز زیبا در دو نوع پیانو آکوستیک و پیانو دیجیتال در بازار وجود دارد که شما بر اساس میزان بودجه و علاقه خود، می توانید یکی از این نمونه را تهیه فرمایید. پیانوهای آکوستیک از پیانوهای دیجیتال قیمت بالاتری دارند، به دلیل آن که قطعات تشکیل دهنده این ساز بسیار حساس بوده و به صورت مکانیکی می باشد. لازم به ذکر است که پیانو آکوستیک از هزاران هزار قطعه مکانیکی تشکیل شده است، بنابراین از قیمت بالاتری برخوردار خواهد بود. یادگیری و آموزش پیانو بهتر است که با پیانوهای آکوستیک شورع شود. به دلیل آن که پیانو آکوستیک استانداردها و فاکتورهای لازم برای آن که یک پیانیست تمامی شرایط را تجربه کند، دارا می باشد. از جمله شرایط استاندارد می توان به موارد زیر اشاره داشت:
  • •  تاچ (لمس) صحیح و درست
  • •  وزن کلاویه
  • •  صدای طبیعی آکوستیک و ...
ما متاسفانه در کشورما به دلیل بحث هزینه ای و گران بودن این پیانو و تفاوت قیمتی که پیانو آکوستیک با پیانو دیجیتال دارد؛ معمولا بیشتر افراد به سمت پیانو دیجیتال روی می آورند. به غیر از پیانو دیجیتال، دستگاه های دیگری مانند کیبورد و ... وجود دارد که به هیچ عنوان برای یادگیری پیانو مناسب نیستند، به دلیل آن که این دستگاه ها هیچ شباهتی به پیانو آکوستیک ندارد. اما باید بیان شود که پیانو دیجیتال نسبت به دستگاه هایی مانند کیبورد برای آموزش و یادگیری بسیار مناسب تر است. لازم به ذکر است که حالت استاندارد و یادگیری پیانو، با پیانو آکوستیک امکان پذیر است.
ما به افرادی که بخواهند به صورت حرفه ای پیانو را آموزش ببینند و به دنبال آینده ای درخشان از این طریق هستند، هرگز پیانو دیجیتال را توصیه نمی کنیم. اما افرادی که قصد یادگیری حرفه ای پیانو را ندارند و فقط می خواهند به صورت عادی و مبتدی این ساز را یاد بگیرند، معمولا پیانو دیجیتال را تهیه می کنند.
استفاده از پیانو دیجیتال برای آموزش پیانو، ضربه ای عظیم به هنرجویان وارد می کند، به دلیل آن که این پیانو با پیانو آکوستیک تفاوت بسیاری دارد و هنرجویانی که آموزش پیانو را با پیانو دیجیتال شروع کرده اند بعد از مدتی به پیانو آکوستیک روی می آورند. همان گونه که می دانید، بسیاری از افراد در سرتاسر دنیا به یادگیری و آموزش پیانو علاقه بسیاری دارند. می توان اذعان داشت که پیانو یک ساز بسیار محبوب در بین افراد است و همه به صدای دلنشین و نواختن این ساز علاقه دارند. ممکن است شما نیز جزء آن دسته از افرادی باشید که به ساز پیانو علاقه داشته و می خواهید آن را به صورت کاملا حرفه ای یاد بگیرید.
باید بیان شود که برای یادگیری پیانو به زمان بسیار و تمرین فراوان نیاز دارید، البته بهره گیری و استفاده از تجربیات و علم و دانش یک استاد حرفه ای نیز در این زمینه تأثیر بسیار فراوانی دارد. اگر به دنبال آموزش پیانو در غرب تهران هستید، می توانید با اساتیدی که در این محدوده زندگی می کنند و به آموزش پیانو مشغول اند؛ مراجعه فرمایید.

 

آموزش پیانو در تهران

 

چه روش هایی برای آموزش و یادگیری پیانو وجود دارد؟!

بسیاری از هنرجویان و افرادی که می خواهند آموزش پیانو در تهران یا سایر شهرها را از مقدماتی تا حرفه ای شروع کنند، از اساتید پیانو، این سوال را دارند که چه روش هایی برای یادگیری و آموزش پیانو وجود دارد؟ بهترین روش برای یادگیری و آموزش پیانو تهران کدام است؟ کم هزینه ترین روش برای یادگیری پیانو چیست؟ و ...
برای آن که بتوانیم به تمامی سوالات شما پاسخ مناسبی بدهیم، باید بیان کنیم که روش های یادگیری و آموزش پیانو در هر جای دنیا به سه صورت وجود دارد، که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:
  1. 1.آموزش پیانو به شکل سنتی

  2. 2. مشاهده ویدئوهای آموزشی پیانو

  3. 3. آموزش پیانو به کمک اپلیکیشن و نرم افزارهایی که در زمینه وجود دارد

حال در قسمت بعد به بررسی هر کدام از این سه روش مهم در یادگیری پیانو می پردازیم;

 

 

آموزش پیانو تهران

 

آموزش پیانو به شکل سنتی:

می توان اذعان داشت که یکی از موثر ترین و بهترین روش ها برای یادگیری و آموزش پیانو در تهران و استان های دیگر، همان روش سنتی است که توسط اساتید حرفه ای پیانو ارائه می شود. لازم به ذکر است که آموزش سنتی پیانو به معنای قرار گرفتن استاد و هنرجو در کنار یک دیگر بوده و استاد تمامی نکات و مواردی که هنرجو برای یادگیری به آن را نیاز دارد، به هنرجو انتقال می دهد. لازم به ذکر است یکی از مزایای بسیار مهم این روش آموزش پیانو، این است که در این روش هنرجو به صورت همزمان آموزش می ‌بیند و در همان لحظه نیز می تواند بازخورد آن ‌را دریافت ‌کند. در این روش بهره گیری از یک استاد حرفه ای و ماهر از اهمیت بسزایی برخوردار است به دلیل آن که بار اصلی اموزش پیانو بر عهده اساتید محترم است. نکته بسیار مهمی که باید بدانید این است که بهترین اساتید آموزش پیانو تهران و سایر شهر ها، سعی دارند تا انگیزه هنرجو را برای یادگیری و آموزش پیانو تقویت کرده و علاقه آن ها به ساز پیانو را بیشتر نمایند. بدین صورت است که هنرجو با مشکلات یادگیری از جنبه ‌های مختلف آشنا می شود و کم کم زیر و بم ساز را درک خواهد کرد. از طرفی هنرجو باید با استاد خود احساس راحتی کرده و تمامی سوال های مربوط به آموزش پیانو را از ایشان بپرسد. این نوع ارتباط شخصی را می ‌توان به عنوان برترین ویژگی آموزش پیانو با روش سنتی برشمرد.
اما باید اشاره شود که آموزش سنتی مشکلات خاص خود را دارد. بزرگترین مشکل این روش پیدا کردن و یافتن یک مدرس و استاد با تجربه در این زمینه است. که البته با به وجود آمدن اینترنت و گسترش آن، تقریبا این مشکل نیز حل شده است و شما می توانید با مراجعه به وب سایت های مختلف پیانو، با اساتیدی که به آموزش این ساز زیبا مشغول اند مشورت نمایید. به عنوان مثال برای آموزش پیانو در غرب تهران می توانید به وب سایت البرز پیانو مراجعه کرده و با اساتید این مجموعه مشورت نمایید.

مشاهده ویدئوهای آموزش پیانو :

همان گونه که بیان کردیم با گسترش اینترنت زندگی افراد بسیار ساده شده است. یکی از راه های آموزش پیانو مشاهده ویدئوهای اموزشی است که در دنیای اینترنت وجود دارد. البته این ویدئوهای آموزشی به صورت کامل و حرفه ای به شما پیانو را آموزش نمی دهد و به تنهایی مناسب نیست. اما اگر مدرس خوب و ویدئوهای آموزشی در کنار یک دیگر باشند، در آموزش پیانو به شما کمک خواهند کرد.
نکته بسیار مهمی که باید بدانید، مهم ترین روش و بهترین آن برای یادگیری و آموزش پیانو در تهران مراجعه به اساتید با تجربه در این زمینه است. بقیه روش ها، راهکارهای بسیار ابتدایی هستند که برای آموزش حرفه ای پیانو مناسب نمی باشند.

 

 

 

 


:: بازدید از این مطلب : 113
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

باکس سم چین

 

سم نقش مهمی، در حرکت حیوان دارد و وزن بدن را، در حال سکون و حرکت تحمل می کند . هر گونه اختلال در حرکت گاو، سودآوری کاهش یافته و در بعضی مواقع ضرر ایجاد شده ناشی از بیماری هایی نظیر لنگش، بیشتر از میزان سود حاصل شده از دام بیمار است.باکس سم چین جهت مهار دام و انجام فرایند سم چینی و یا درمان بر روی سم که از جنس آهن با ورق و لوله سنگین

 

باکس سم چین

 

 بهین دام بزرگترین تولید کننده تجهیزات دامداری: فری ستال، فریم شیردوشی، نرده گردن قفلی، باکس سم چین، نرده واکسن در ایران است جهت مشاوره و خرید با شماره های 02133445566 و 09126609298 و 09126100018 و02634416418 تماس حاصل فرمائید.



:: بازدید از این مطلب : 118
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

 

فریم شیردوشی

بهین دام اولین و بزرگترین مرکز تولید فری استال، تجهیزات دامی و تنها صادر کننده تجهیزات دامی

فریم شیردوشی چیست؟ امروزه در نگهداری دام ها تغییرات مهمی اتفاق افتاده است. این تغییرات در جهت مثبت و برای به روز کردن این صنعت توسط محققین و تولید کنندگان و به کمک استقبال دامداران و دام پروران به وجود آمد. یکی از مهم ترین دغدغه های دامداری ها ایجاد شرایطی مناسب برای افزایش سود دهی دام ها بوده، از همین رو همیشه در پی ایجاد شرایطی بودند که به این واسطه بتوان نرخ سود دهی دام را افزایش داد. بنابر گزارش گروه صنعتی بهین دام، محققان پس از مطالعه بر روی رفتار های ذاتی و غریزی دام ها و همچنین مطالعه بر شرایط زیست شان متوجه ترس ها و نگرانی ها و همچنین موارد آزار دهنده دام ها شدند. زمانی که بر اساس تحقیقات مختلف متوجه می شویم چه مواردی می تواند به دامداران و دام ها برای سوددهی بیشتر کمک کند. از همین رو کارشناسان اقدام به طراحی فری استال ها یا همان تجهزات پزشکی نمودند که یکی از همین تجهیزات دامی فریم شیردوشی می باشد. مشخص است این فریم به دامداران در اجرای عملیات شیردوشی کمک می کنند. اما این فریم چیست و چگونه می تواند کمک کند؟ با گروه صنعتی بهین دام همراه باشید.

فریم شیردوشی چیست؟

 

همان طور که در ابتدای مطلب بیان کردیم فریم شیردوشی یکی از تجهیزات دامی طراحی و تولید شده برای استفاده در دامداری ها می باشد. این فریم در حقیقت محلی است که دام را برای انجام عملیات شیردوشی به آنجا منتقل می کنند. یکی از مهم ترین چالش هایی که برای دامداران وجود داشته و دامداران در پی رسیدن به راه هایی برای از بین بردن این چالش ها بودند، همین عملیات حساس شیردوشی می باشد. شما می دانید که دام های شیر ده تمام سود رسانی شان به میزان شیری که ارائه می دهند بر می گردد. بنابراین هر گونه موضوعی که می تواند به هر نحوی شرایط شیر دهی مناسب دام را در خطر بیاندازد و در این مورد دام را تضعیف نماید باید از بین برود. همچنین هر موردی که می تواند شرایط شیردوشی را بهبود ببخشد باید به زیست دام ها اضافه شود تا به این ترتیب بتوانیم به اهداف خود از اداره یک دامداری مناسب برسیم. فریم شیردوشی با توجه به مزایا و ویژگی هایی که دارد می تواند به دامداران برای از بین بردن شرایط نامناسب شیردوشی و به دام برای شیردهی بیشتر کمک کند.

 

با کلیک بر روی این مطلب می توانید اطلاعات تکمیلی بیشتری را در مورد فریم شیردوشی کسب نمایید.

ویژگی های فریم شیردوشی

 

این محل تعریف شده برای انجام عملات شیردوشی که به فریم شیردوشی معروف است حتما دارای ویژگی ها و مزایایی می باشد که تا این حد مورد توجه قرار گرفته است. بنابراین در این بخش ما به معرفی بخشی از مزایای و ویژگی های مهم این فریم ها خواهیم پرداخت تا دلیل این همه محبوبیت متوجه شویم.

 

    از بین بردن شرایط استرس دام ها: دام ها برای شیردوشی معمولا از گله جدا می شدند و این انتقال موجب استرس در دام ها میشد. از همین رو با استفاده از این فریم ها استرس دام ها به حداقل رسید.

    ایجاد شرایط امنیت برای دام ها: زمانی که دام ها به این فریم برای انجام عملیات شیردوشی منتقل شوند احساس امنیت بیشتری دارند.

    سرعت بخشیدن به شیردوشی: به کمک فریم شیردوشی، عملیات دوشیدن شیر دام ها با سرعت بیشتری صورت می گیرد.

    سهولت انجام شیردوشی: همچنین این تجهیزات دامی موثر می توانند عملیات شیردوشی را تا حدامکان ساده تر کنند.

    کمک به افزایش نرخ بازدهی دام: با ویژگی هایی که در ابتدا ذکر کردیم، سود دهی دام به بالاترین میزان خود خواهد رسید.

 

از طریق این لینک میتوانید اطلاعات بیشتری در مورد کاربرد فریم شیردوشی به دست آورید.



:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

گردن قفلی

بهین دام اولین و بزرگترین تولید کننده گردن قفلی، فری استال، تجهیزات دامی و تنها صادر کننده تجهیزات دامی

 

همان طور که میدانید بهین دام از اولین تولید کننده گان انواع فری استال ها در ایران می باشد که از جمله این تجهیزات دامی که توسط این مجموعه بزرگ تولید و در اختیار مصرف کننده گان قرار می گیرد می توان به گردن قفلی ها اشاره کرد.در خصوص تجهیزات دامی در مطالب پیشین نکته ای ضروری و بسیار مهم را ذکر کردیم که لازم می دانم مجدد به آن اشاره کنم و این نکته مهم این است که عدم استفاده از تجهیزات دامی بسیار بسیار موثر تر و کار آمد تر است نسبت به زمانی که شما برای دام های خود از تجیزات دامی غیر استاندارد بهره ببرید.همچنین گردن قفلی هم یکی از همین تجهیزات است و این دقت در انتخاب شامل این نوع از تجهیزات دامی هم می شود.

 

نرده گردن قفلی بهین دام

گردن قفلی

 

گردن قفلی یا همان نرده گردن قفلی همان طور که پیش تر اعلام کردیم یکی از تجهیزات دامی قابل تولید و ارائه توسط بهین دام می باشد که نقش پر رنگ و به سزایی در معاینات دام ها دارد.اما گردن قفلی چگونه این نقش بسیار حیاتی را ایفا می کند.همه ما میدانیم که کنترل سلامت دام ها بسیار مهم و ضروری است که اگر این مهم نبود بسیاری از بیماری ها می توانست از دام ها به انسان ها سرایت کند و آسیب های جدی حتی به جان انسان ها را داشته باشد.برای انجام معاینات لازم توسط پزشک معمولا دام ها آرام و قرار ندارند و به علت جدا شدن از گله و یا به علت بالاتر رفتن میزان استرس در آنها کار پزشک برای معاینات دقیق با چالش رو به رو می شود.هر چه تقلای دام بیشتر شود و به اصطلاح چموش تر باشد دقت در انجام معاینات به همان نسبت کاهش می باید.گمان میکنم لازم نباشد در خصوص خطری که پایین بودن دقت معاینات می تواند به بار بیاورد صحبت کنیم و همه شما به این مسئله کاملا آگاه هستید.گاهی هم برای آنکه این دقت در سطح بالاتری باشد با زور و اعمال فشار به دام ها می توان دام را در شرایط صحیح معاینات قرار داد ولیکن این روش موجب افزایش استرس و ترس دام می شود که خود عامل بروز اختلالاتی در کارکرد و توانایی دام برای رساندن انسان ها به هدف شان خواهد شد.بهترین و کامل ترین روش ممکن برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقاتی و یا همچنین بهترین روش برای جلوگییری از کاهش دقت معاینات استفاده از گردن قفلی یا همان نرده گردن قفلی می باشد.این وسیله به شکلی مناسب موجب ثابت نگاه داشته شدن گردن دام در حین انجام معاینات می شود به این ترتیب افزایش دقت در پی آن شکل می گیرد و دامدار ها از سلامت دام خود به اطمینان کامل می رسند.همچنین به این دلیل که اعمال فشار و زور و ایجاد شرایط موجب ترس و یا استرس و اضطراب دام در زمان استفاده از گردن قفلی از بین می رود،کمترین میزان آسیب متوجه دام می شود.



:: بازدید از این مطلب : 87
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

میش افشار

 

میش افشار ی كه يكي از منابع مهم ژنتيكي در بخش میشان كشور بوده و صفات و خصوصيات توليدي بالقوه با ارزشي را دارا است. تاكنون مورد بررسي دقيق كارشناسي قرار نگرفته است. و لذا كمتر منبعي را در بين ادبيات پرورش میش مي‌توان پيدا كرد كه خصوصيات فنوتيپي نزاد افشاری را مورد بررسي و تحليل قرار داده باشد.این نژاد از میشان در وسعتي قريب به ۲۰۰۰۰ كيلومتر مربع در بين استان زنجان و قسمتي از استان‌هاي آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي و كردستان پراكنده هستند. بيشترين جمعيت و منطقه اصلي پراكنش میش نژاد افشار ی در استان زنجان قرار گرفته است كه شامل ۶۵% از جمعيت میشان استان و بالغ بر يك ميليون رأس در منطقه پراكنش است. در داخل استان زنجان نيز شهرستان «ماهنشان» داراي بيشترين تعداد از اين جمعيت است.

 

خصوصيات فنوتيپی میش افشار

در ادامه می توانید با مهم ترین و اصلی ترین خصوصیات میش افشار اشنا شوید.

 

– رنگ غالب در میشانِ بالغ قهوه‌اي متمايل به قرمز يكدست، بدون لكه با دامنه تغييرات از قهوه‌اي روشن تا قهوه‌اي تيره متمايل به سياه است و رنگ بدن بره‌ها در بدو تولد قهوه‌اي متمايل به سياه بوده و به تدريج با افزايش سن رنگ بدن روشن‌تر مي‌گردد.

– شكل عمومي گوش‌ها به‌صورت افتاده و بزرگ بوده، ليكن میش افشار نيم گوش و بدون گوش نيز در بين اين جمعيت ديده مي‌شود.

– چشم‌ها از نگاه جانبي برجسته به نظر مي‌رسند و رنگ غالب چشم‌ها به رنگ قهوه‌اي متمايل به قرمز براق است.

– قوچ و ميش هر دو فاقد شاخ هستند.

– در روي بيني قوچ‌هـا اكثرا انحنـا وجود دارد و در ميش‌ها صـاف يا داراي انحنـاي كمـي است.

– گردن در قوچ‌ها قوي و ضخيم بوده و در ميش‌ها دراز و نازك است.

– دنبه در میش افشار دو لپي بوده و به صورت سفره‌اي و پهن است.

این میشان جزو میشان سنگين دنبه كشور محسوب مي‌گردد. دنبه در اين حيوان معمولا داراي شيب خاصي است كه از ناحيه كمر حيوان شروع مي‌شود و حالت افتادگي را به دنبه مي‌دهد. دنبه در اين نژاد بعضا تا پائين‌تر از مفصل خرگوشي نيز مي‌رسد ولي غالبا بالاي مفصل خرگوشي قرار دارد .

 دنبالچه پوشيده از پشم و بدون ذخيره چربي بوده و برجستگي دنبالچه از نماي جانبي چندان قابل مشاهده نيست. دنبالچه ممكن است گاهي درازتر از دنبه باشد.

 این نژاد از میشان جزو میشان بلند قد محسوب مي‌گردد و دست و پاي آن از ظرافت خاصي برخوردار است كه حيوان را قادر به راه‌پيمايي در كوهستان و مناطق سنگلاخي مي‌نمايد.

قوچ و ميش هر دو فاقد منگوله هستند. ولي واريته قزل افشار داراي منگوله است.

سطح پشت، گردن، دنبه و دنبالچه در میش افشار غالبا پوشيده از پشم بوده، ليكن زير گردن، زير شكم، دست و پا و صورت فاقد پشم است و از موهاي زبري كه رنگ آن‌ها تيره‌تر از رنگ پشم حيوان است، پوشيده شده است. از نظر كميت و كيفيت پشم در مقايسه با ساير میشان بومي استان، متفاوت و از نظر ظرافت الياف با میشان مغاني، قزل و بختياري مشابه بوده و داراي پشم ضخيمي است كه در صنعت قالي‌بافي استان از آن استفاده مي‌گردد.

انواع واريته‌هاي میش نژاد افشار

واريته قزل افشار:

لفظ قزل به معني قرمز سير متمايل به قهوه‌اي است.میش قزل واريته‌اي از نژاد افشاری است كه محل اصلي پراكنش آن استان‌هاي آذربايجان غربي و شرقي است ولي در ميان گله‌هاي موجود در استان زنجان نيز يافت مي‌شود. اين میش داراي سري نسبتا بزرگ‌تر از نژاد اصلي میش افشار بوده و همچنين داراي پشم‌های ضخيم‌تر و كم‌پشت‌تر است. رنگ موي صورت و دست و پا قهوه‌اي تيره تا متمايل به سياه بوده و داراي دنبالچه است كه در ابتدا قلبي‌شكل بوده و پر از چربي است. پشم‌هاي روي دنبه و زير شكم و زير گردن معمولا ريخته و قابل استفاده نيستند. اين واريته قدري سنگين‌تر از نژاد اصلي است. نوعي از اين واريته كه رنگ آن تيره بوده و به سياهي گرايش دارد، به‌نام «قره قزل» معروف است. در اين نوع از میشان گاهي پشم عمده قسمت‌هاي بدن ريخته و فقط مقدار كمي در منطقه پشتي حيوان باقي مي‌ماند. دنبه معمولا پائين‌تر از مفصل خرگوشي قرار دارد.

 

واريته قاشقا افشار:

واريته‌اي از نژاد افشاری بوده كه تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. ليكن روي پيشاني آن لكه سفيدي موجود است. اين میش را به‌وفور مي‌توان در بين گله‌هاي میش افشار پيدا نمود.

 

واريته قمر افشار:

اين واريته تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. تنها تفاوت اين واريته با نژاد اصلي میش افشار در رنگ پشم آن است كه رنگي تقريبا متمايل به خاكستري دارد.

 

واريته آق افشار:

در اين واريته كل رنگ بدن سفيد يك دست بدون لكه است. البته فراوانـي اين واريته كم است و برخي اعتقاد دارند كه اين رنگ حاصل انتقال ژن مغلوب آلبينيسم است، كه البته نياز به تحقيق دارد.

 

ویژگی میش افشار

گستردگي وسيع و طبيعي میش افشار در سطح چهار استان زنجان، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و كردستان معلول خصوصيات و ويژگي‌هاي خاص اين نژاد است كه اهم آن‌ها به‌طور خلاصه عبارتند از:

 

 سرعت رشد بالاي نژاد افشاری به‌طوري‌كه جزو اولين گروه میشان گوشتي و هم‌رديف میشان لري بختياري، ماكوئي و مغاني قرار گرفته است.

 توليد شير خوب و پرچرب اين میش كه بيشتر به مصرف تهيه انواع لبنيات و فرآورده‌هاي آن مي‌رسد، باعث شده است كه جزو میشان دو منظوره گوشتي – شيري نيز تقسيم‌بندي شود.

 سازگاري و عادت‌پذيري آن با شرايط آب و هوايي مناطق سردسير.

 قدرت راه‌پيمايي و كوه‌پيمايي خوب میش افشار به‌طوري‌كه قادر است فاصله ۱۰۰ كيلومتري بين ييلاق و قشلاق را به راحتي طي نمايد.

بالا بودن نسبي دو قلوزايي اين نژاد نسبت به ساير نژادهاي میش استان زنجان و كشور.

 مقاومت میش نژاد افشاری در مقابل امراض انگلي داخلي و خارجي.

بالا بودن ضريب تبديل و داشتن بازده اقتصادي مطلوب.

 

 

مجموعه: گوسفند افشار  بازدید: 0

امتیاز کاربرانستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

گوسفند افشار

 

User Rating: 0 / 5

گوسفند شال

 

گوسفند افشار

 

گوسفند افشار ی كه يكي از منابع مهم ژنتيكي در بخش گوسفندان كشور بوده و صفات و خصوصيات توليدي بالقوه با ارزشي را دارا است. تاكنون مورد بررسي دقيق كارشناسي قرار نگرفته است. و لذا كمتر منبعي را در بين ادبيات پرورش گوسفند مي‌توان پيدا كرد كه خصوصيات فنوتيپي نزاد افشاری را مورد بررسي و تحليل قرار داده باشد.این نژاد از گوسفندان در وسعتي قريب به ۲۰۰۰۰ كيلومتر مربع در بين استان زنجان و قسمتي از استان‌هاي آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي و كردستان پراكنده هستند. بيشترين جمعيت و منطقه اصلي پراكنش گوسفند نژاد افشار ی در استان زنجان قرار گرفته است كه شامل ۶۵% از جمعيت گوسفندان استان و بالغ بر يك ميليون رأس در منطقه پراكنش است. در داخل استان زنجان نيز شهرستان «ماهنشان» داراي بيشترين تعداد از اين جمعيت است.

 

خصوصيات فنوتيپی گوسفند افشار

در ادامه می توانید با مهم ترین و اصلی ترین خصوصیات گوسفند افشار اشنا شوید.

 

– رنگ غالب در گوسفندانِ بالغ قهوه‌اي متمايل به قرمز يكدست، بدون لكه با دامنه تغييرات از قهوه‌اي روشن تا قهوه‌اي تيره متمايل به سياه است و رنگ بدن بره‌ها در بدو تولد قهوه‌اي متمايل به سياه بوده و به تدريج با افزايش سن رنگ بدن روشن‌تر مي‌گردد.

– شكل عمومي گوش‌ها به‌صورت افتاده و بزرگ بوده، ليكن گوسفند افشار نيم گوش و بدون گوش نيز در بين اين جمعيت ديده مي‌شود.

– چشم‌ها از نگاه جانبي برجسته به نظر مي‌رسند و رنگ غالب چشم‌ها به رنگ قهوه‌اي متمايل به قرمز براق است.

– قوچ و ميش هر دو فاقد شاخ هستند.

– در روي بيني قوچ‌هـا اكثرا انحنـا وجود دارد و در ميش‌ها صـاف يا داراي انحنـاي كمـي است.

– گردن در قوچ‌ها قوي و ضخيم بوده و در ميش‌ها دراز و نازك است.

– دنبه در گوسفند افشار دو لپي بوده و به صورت سفره‌اي و پهن است.

این گوسفندان جزو گوسفندان سنگين دنبه كشور محسوب مي‌گردد. دنبه در اين حيوان معمولا داراي شيب خاصي است كه از ناحيه كمر حيوان شروع مي‌شود و حالت افتادگي را به دنبه مي‌دهد. دنبه در اين نژاد بعضا تا پائين‌تر از مفصل خرگوشي نيز مي‌رسد ولي غالبا بالاي مفصل خرگوشي قرار دارد .

 دنبالچه پوشيده از پشم و بدون ذخيره چربي بوده و برجستگي دنبالچه از نماي جانبي چندان قابل مشاهده نيست. دنبالچه ممكن است گاهي درازتر از دنبه باشد.

 این نژاد از گوسفندان جزو گوسفندان بلند قد محسوب مي‌گردد و دست و پاي آن از ظرافت خاصي برخوردار است كه حيوان را قادر به راه‌پيمايي در كوهستان و مناطق سنگلاخي مي‌نمايد.

قوچ و ميش هر دو فاقد منگوله هستند. ولي واريته قزل افشار داراي منگوله است.

سطح پشت، گردن، دنبه و دنبالچه در گوسفند افشار غالبا پوشيده از پشم بوده، ليكن زير گردن، زير شكم، دست و پا و صورت فاقد پشم است و از موهاي زبري كه رنگ آن‌ها تيره‌تر از رنگ پشم حيوان است، پوشيده شده است. از نظر كميت و كيفيت پشم در مقايسه با ساير گوسفندان بومي استان، متفاوت و از نظر ظرافت الياف با گوسفندان مغاني، قزل و بختياري مشابه بوده و داراي پشم ضخيمي است كه در صنعت قالي‌بافي استان از آن استفاده مي‌گردد.

انواع واريته‌هاي گوسفند نژاد افشار

واريته قزل افشار:

لفظ قزل به معني قرمز سير متمايل به قهوه‌اي است.گوسفند قزل واريته‌اي از نژاد افشاری است كه محل اصلي پراكنش آن استان‌هاي آذربايجان غربي و شرقي است ولي در ميان گله‌هاي موجود در استان زنجان نيز يافت مي‌شود. اين گوسفند داراي سري نسبتا بزرگ‌تر از نژاد اصلي گوسفند افشار بوده و همچنين داراي پشم‌های ضخيم‌تر و كم‌پشت‌تر است. رنگ موي صورت و دست و پا قهوه‌اي تيره تا متمايل به سياه بوده و داراي دنبالچه است كه در ابتدا قلبي‌شكل بوده و پر از چربي است. پشم‌هاي روي دنبه و زير شكم و زير گردن معمولا ريخته و قابل استفاده نيستند. اين واريته قدري سنگين‌تر از نژاد اصلي است. نوعي از اين واريته كه رنگ آن تيره بوده و به سياهي گرايش دارد، به‌نام «قره قزل» معروف است. در اين نوع از گوسفندان گاهي پشم عمده قسمت‌هاي بدن ريخته و فقط مقدار كمي در منطقه پشتي حيوان باقي مي‌ماند. دنبه معمولا پائين‌تر از مفصل خرگوشي قرار دارد.

 

واريته قاشقا افشار:

واريته‌اي از نژاد افشاری بوده كه تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. ليكن روي پيشاني آن لكه سفيدي موجود است. اين گوسفند را به‌وفور مي‌توان در بين گله‌هاي گوسفند افشار پيدا نمود.

 

واريته قمر افشار:

اين واريته تقريبا تمامي خصوصيات اين نژاد را داراست. تنها تفاوت اين واريته با نژاد اصلي گوسفند افشار در رنگ پشم آن است كه رنگي تقريبا متمايل به خاكستري دارد.

 

واريته آق افشار:

در اين واريته كل رنگ بدن سفيد يك دست بدون لكه است. البته فراوانـي اين واريته كم است و برخي اعتقاد دارند كه اين رنگ حاصل انتقال ژن مغلوب آلبينيسم است، كه البته نياز به تحقيق دارد.

 

ویژگی گوسفند افشار

گستردگي وسيع و طبيعي گوسفند افشار در سطح چهار استان زنجان، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و كردستان معلول خصوصيات و ويژگي‌هاي خاص اين نژاد است كه اهم آن‌ها به‌طور خلاصه عبارتند از:

 

 سرعت رشد بالاي نژاد افشاری به‌طوري‌كه جزو اولين گروه گوسفندان گوشتي و هم‌رديف گوسفندان لري بختياري، ماكوئي و مغاني قرار گرفته است.

 توليد شير خوب و پرچرب اين گوسفند كه بيشتر به مصرف تهيه انواع لبنيات و فرآورده‌هاي آن مي‌رسد، باعث شده است كه جزو گوسفندان دو منظوره گوشتي – شيري نيز تقسيم‌بندي شود.

 سازگاري و عادت‌پذيري آن با شرايط آب و هوايي مناطق سردسير.

 قدرت راه‌پيمايي و كوه‌پيمايي خوب گوسفند افشار به‌طوري‌كه قادر است فاصله ۱۰۰ كيلومتري بين ييلاق و قشلاق را به راحتي طي نمايد.

بالا بودن نسبي دو قلوزايي اين نژاد نسبت به ساير نژادهاي گوسفند استان زنجان و كشور.

 مقاومت گوسفند نژاد افشاری در مقابل امراض انگلي داخلي و خارجي.

بالا بودن ضريب تبديل و داشتن بازده اقتصادي مطلوب.



:: بازدید از این مطلب : 115
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

گوسفند قزل

گوسفند قزل یکی دیگر از انواع گوسفندانی می باشد که توسط ما پرورش داده می شود. همان طور که میدانید از بین نژاد مختلف گوسفند در ایران نژاد قزب یکی از محبوب ترین نژاد ها می باشد. در ادامه سعی بر آن داریم تا با ارائه و معرفی مشخثات این نوع نژاد محبوب شما را با این نوع گوسفند بیشتر آشنا نماییم.

مشخصات گوسفند قزل

در بررسی مشخصات گوسفند قزل چند مورد بسیار مهم وجود دارد. تمامی این موارد به ظاهر این نژاد بر می گردد و ما در یک جدول به معرفی این موارد خواهیم پرداخت. 

ردیف

مشخصات

نوع

مشخصات

1

رنگ

قهو ه اي روشن تا تيره

هر چه سيرتر باشد به توده اصيل نزديكتر و مطلوب تر است  رنگ دنبه و سينه مانند چهار قلم تيره تر از ساير نقاط بدن مي باشد 

2

ریخت (شکل)

اندازه بدن بزرگ

گوسفند قزل نژاد گوشتي، شيري دنبه گرد  و داراي دنبالچه مناسب به شكل گلابي و از نيمرخ بصورت S  قوچ و ميش بدون شاخ 

3

وزن

جزء نژادهاي سنگين وزن

دارای وزن متوسط  53.58  کیلو گرم * افزايش روزانه 250  الي  300 گرم

 

مشخصات ايستگاه پرورش واصلاح نژاد گوسفند قزل :

1

سال احداث

1364

2

محل احداث

شهرستان مياندوآب ملا شهاب الدين در5كيلو متري شهرستان مياندوآب

3

مساحت كلي ايستگاه

27 هكتار

4

زيربناي مسقف

5446 متر مربع

5

زيربناي غيرمسقف

5223 متر مربع

 

سفارش گوسفند قزل

برای کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید انواع گوسفند ایرانی می توانید با ما تماس بگیرید. در قسمت تماس با ما اطلاعات لازم برای تماس وجود دارد. همچنین ارائه مشاوره در زمینه انواع نژاد های گوسفندان ایرانی کاملا رایگان انجام می شود. مدیریت مجموعه آقای عباس شالی می باشند که شماره تماس ایشان در ابتدای سایت و همچنین در قسمت تماس با ما درج شده است. با ما تماس بگیرید.

 



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

گوسفند افشار

گوسفند افشاری یکی از بهترین نژاد گوسفند ایرانی است که نژادی است گوشتی با رنگ بدن قهوه ای روشن تا تیره و بندرت سفید مشاهده می شود. میانگین وزن آن در قوچ بالغ 65/88 کیلوگرم و در میش بالغ 52/70 کیلوگرم می باشد.

پراکنش: گوسفند افشاری در وسعتی قریب به 20000 کیلومتر مربع در بین استان زنجان و قسمتی از استانهای آذربایجان‌غربی و آذربایجان شرقی و مرکز اصلاح نژاد قزوین شهـــر شال است.

‌جمعیت: بالغ بر یک میلیون رأس می‌باشد.

رنگ: رنگ غالب در گوسفندان بالغ قهوه‌ای متمایل به قرمز یکدست، بدون لکه با دامنه تغییرات از قهوه‌ای روشن تا قهوه‌ای تیره متمایل به سیاه و به ندرت به رنگ سفید مشاهده می شود. رنگ بدن بره‌ها در بدو تولد قهوه‌ای متمایل به سیاه بوده و به تدریج با افزایش ‌سن رنگ بدن روشن‌تر می‌گردد.

خصوصیات ظاهری: گوشها معمولا به صورت افتاده و بزرگ بوده، لیکن گوسفند افشاری نیم گوش و بدون گوش نیز دیده می‌شود. قوچ و میش هر دو فاقد شاخ می‌باشند. روی بینی در قوچها اکثرأ انحنا وجود دارد و در میشها صاف یا دارای انحنای کمی است‌. گردن در میش ها دراز بوده و در قوچها قوی و ضخیم می‌باشد. دنبه در گوسفند افشاری دو لپی بوده و به صورت سفره‌ای و پهن می‌باشد. گوسفند افشاری جزو گوسفندان سنگین ‌دنبه کشور محسوب می‌گردد. دنبه در این حیوان معمولا دارای شیب خاصی است که از ناحیه کمر حیوان شروع‌ می‌شود و حالت افتادگی را به دنبه می‌دهد.

دنبالچه دارای پشم، بدون ذخیره چربی بوده و برجستگی دنبالچه از نمای جانبی چندان قابل مشاهده نیست‌. دنبالچه ممکن است گاهی درازتر از دنبه باشد. گوسفند افشاری جزو گوسفندان بلند قد محسوب می‌گردد و بیومتریهای انجام شده نشان می‌دهد که ارتفاع کمر دراین حیوان قدری بلندتر از ارتفاع جدوگاه می‌باشد و دست و پا از ظرافت خاصی برخوردار است که حیوان را قادر به ‌راه پیمایی در کوهستان و مناطق سنگلاخی می‌نماید. سطح پشت، گردن، دنبه و دنبالچه در این حیوان غالبأ پوشیده از پشم بوده، لیکن زیر گردن، زیر شکم، دست و پاو صورت فاقد پشم است و از موهای زبری که رنگ آنها تیره‌تر از رنگ پشم حیوان است پوشیده شده است‌. از نظر کمیت و کیفیت پشم در مقایسه با سایر گوسفندان بومی استان، متفاوت و از نظر ظرافت الیاف با گوسفندان  شال. مغانی، قزل و بختیاری مشابه بوده و دارای پشم ضخیمی می‌باشد که در صنعت قالی بافی  از آن استفاده می‌کنند.

خصوصیات تولیدی:

میانگین وزن تولد بره نر 4.35 کیلوگرم

میانگین وزن تولد بره ماده 4 کیلوگرم

میانگین وزن پایان شیرخوارگی بره نر 29.5 کیلوگرم

میانگین وزن پایان شیرخوارگی بره ماده 26.5 کیلوگرم

میانگین وزن شش ماهگی بره نر 41.24 کیلوگرم

میانگین وزن شش ماهگی بره ماده 38.7 کیلوگرم

میانگین وزن در قوچ بالغ 65/88 کیلوگرم و در میش بالغ 52/70 کیلوگرم می باشد.

میانگین وزن پشم سالانه تولیدی در بره نر 641 گرم

میانگین وزن پشم بره سالانه تولیدی در ماده 478 گرم

خصوصیات ژنتیکی:

1- چند قلو زایی

2- سرعت رشد بالای این نژاد بطوریکه جزء اولین گروه گوسفندان گوشتی کشور و هم ردیف گوسفند بختیاری، گوسفند ماکویی و گوسفند مغانی قرار گرفته است.

3- تولید شیر خوب و پرچرب این گوسفند که باعث‌شده است جزء گوسفندان دو منظوره گوشتی شیری قرار بگیرد.

4- سازگاری و عادت پذیری آن با شرایط آب و هوایی مناطق سردسیر.

5- قدرت راه پیمایی و کوه پیمایی خوب این نژاد بطوریکه قادر است فاصله 100 کیلو متری بین ییلاق و قشلاق رابه راحتی طی نماید.

6- بالا بودن نسبی دو قلو زایی این نژاد بعد نژاد شـــــال

7- مقاومت گوسفند افشاری در مقابل امراض انگلی داخلی و خارجی.

 

8- بالا بودن ضریب تبدیل و داشتن بازده اقتصادی مطلوب.

برای خرید نژاد افشار و شال اصلاح شده

می توانید به کارشناس فروش رامین ذکریایی تماس حاصل فرمایید

قیمت مناسب دوقلوزایی بالا هدف ماست

 



:: بازدید از این مطلب : 104
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تازه ها

گوسفند شال

 

خرید گوسفند شال با توجه به سرعت وزن گیری بالا تقریبا افزایش وزن 240 گرمی در روز و درصد بالای دوقلوزایی کاملا طبیعی است اما باید توجه داشته باشید که این نژاد گوسفند با شرایط آب و هوای گرمسیری سازگار است و مناسب پرورش در آب و هوای سرد و کوهستانی نیست.

 

یکی از مهمترین منابع غذایی که حاوی پروتئین زیاد و انواع مواد مغذی است گوشت گوسفندی است از این رو پرواربندی گوسفندان همیشه سود کلانی دارد به خصوص اینکه اگر نژاد گوسفندان گوشتی را انتخاب کنید. گوسفند شال یکی از نژادهای گوسفندان گوشتی بومی ایران است که دامداران زیادی علاقه مند به خرید این گوسفند هستند زیرا سرعت وزن گیری بالایی دارد و گوشت آن کم چرب است. گوسفند شال علاوه بر درصد بالای گوشت، درصد دوقلوزایی بالای در حد 40 درصد دارد از این رو برای تولید مثل گوسفند زنده و پرواربندی گوسفندان می تواند گزینه خوبی برای خرید باشد.

ویژگی های ظاهری گوسفند شال :

این نژاد گوسفند شال با درصد دوقلوزایی بالا بومی استان قزوین و شهرستان بوئین زهرا است که با توجه به شرایط آب و هوای گرمسیری که این منطقه دارد حتی پرورش گوسفند زنده در مناطق گرمسیری چون کرمان، سمنان، یزد و گلستان رواج دارد اما برای مناطق کوهستانی این نژاد گوسفند مناسب نیست

گوسفند شال از دسته گوسفندان سنگین وزن

گوسفند شال با در صد دوقلوزایی بالا را جزو دسته گوسفندان سنگین وزن چون مغانی و افشاری می دانند و دنبه ی زیادی دارد، وزن بره شال در بدو تولد نزدیک به 5 کیلوگرم و وزن گوسفند شال در سن بلوغ بین 67 تا 72 کیلوگرم است. روزانه بیش از 130 گرم به وزن گوسفند شال افزوده می شود و به دلیل  کیفیت بالای گوشت شال و درصد بالای گوشت نسبت به چربی خرید و فروش گوسفند شال به وفور در ایران مشاهده می شود.

1-درصد دوقلوزایی آن 40 درصد

2-وزن بره نر در بدو تولد : 4.8 و بره ماده 4.5 کیلوگرم

3-وزن بره در پایان شیرخوارگی : بره نر 26 و بره ماده 24 کیلوگرم

4-وزن شش ماهگی بره نر 34 و بره ماده 31 کیلوگرم

5-وزن گوسفند بالغ شال: نر 72 و ماده 67 کیلوگرم

6-افزایش وزن گوسفند در دوره پرواربندی 130 الی 240 گرم

7-بازده لاشه گوشت 46%

8-میزان شیر تولید شده میش شال روزانه 800 گرم

9-میزان دوره شیردهی 5 ماه

10-بومی استان قزوین

11-جمعیت : 150 هزار راس

12-رنگ : سیاه در بدو تولد و تمایل به خاکستری روشن در سن بلوغ

پرورش نژاد گوسفند شال سود بالایی دارد :

همانطور که در مشخصات و ویژگی های این نژاد گوسفند ایرانی مشاهده می کنید با توجه به درصد لاشه گوشت 40 درصدی و کم چرب بودن گوشت آن جزو بهترین نژاد گوسفندان گوشتی و پرواری در ایران بعد از گوسفندان سنگسری محسوب می شود.

 

گوسفند نژاد شال بهتر است یا افشار ؟

 

نژاد گوسفند شال به مانند نژاد قزل، مهربانی، افشاری جزو دسته گوسفندان سنگین وزن هستند که دنبه زیادی دارند و جالب است بدانید هر دو نژاد شال و افشاری نسبتا در لاشه  گوشت درصد مشابهی دارند با این تفاوت که گوسفندان شال درصد دو قلوزایی بیشتری نسبت به افشاری دارند و البته این نژاد گوسفند بیشتر برای مناطق  گرمسیری و نیمه بیابانی خوب است در صورتی که نژاد گوسفندان افشاری برای مناطق کوهستانی و آب و هوای سرد خوب است.

 

هنگام خرید گوسفند شال با در صد دوقلوزایی بالا حتما دقت فرمایید

 

حتما در انتخاب و خرید گوسفندان ایرانی باید دقت کنید که با توجه به منطقه زندگی شما کدام نژاد بهتر است و علاوه بر آن به یک سری مشخصات توجه کنید تا بتوانید گوسفند سالم و سرحال خریداری کنید که این مورد برای تمامی نژادها صدق می کند.

 

ریختن پشم گوسفند نشانه از بیماری گری است.

 

کوتاه بودن فک پایین و بالا نشانه این است که گوسفند به خوبی نمی تواند بچرد.

 

داندان های شکسته و از هم باز شده نشانه گوسفندان پیر است.

 

گوسفند سالم چشمانی براق، پاهای قوی،پوست بدون زخم دارد.

 

با دست زدن به بیضه گوسفندان یا همان دنبلان گوسفندان از سلامت آنها مطمئن شوید.

 

دنبلان گوسفندان باید به اندازه و در یک راستا باشند.

 

قوچ خوب باید قیافه ای خشن و نرینه داشته باشد.

 

سینه ای پهن داشته باشد.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 10 مرداد 1400 | نظرات ()